Tafels

Gezellig met z’n allen tafelen.

Tafelen, een bordspel of gewoon de avondmaaltijd met het gezin. De eetkamertafel is een veel gebruikt meubelstuk in huis. Wij hebben eetkamertafels in verschillende maten en soorten.

Welke maten zijn er?

industriele-eetkamertafel-ethan-rond-120-cm4-1.jpg

Collectie tafels

Tafels zijn onmisbaar voor elk evenement.

Of het nu gaat om een bruiloft, een bijeenkomst, een buurtfeest of welke gelegenheid dan ook. Met onze tafels creëert u voor uw klant de juiste sfeer. Van zakelijk tot feestelijk; we hebben voor ieder wat wils.


Onze partytafels kunt u geheel naar eigen wens samenstellen, met een hoog of laag onderstel en een tafelblad naar keuze. Dit kan omdat we deze tafels zelf produceren en assembleren. Alle varianten zijn opklapbaar en kunnen voor meerdere doeleinden gebruikt worden. De dinertafels zijn er in verschillende afmetingen, rond en recht. Voor de kok op locatie hebben we multitafels in ons assortiment. Met deze opklapbare tafels creëert uw klant snel extra werkruimte om de heerlijkste gerechten te serveren. Heeft u in één keer een heleboel kant-en-klare tafels nodig? Geen probleem! We hanteren grote voorraden.